Како да победите на лотарија седум пати

Вести

2022-02-15

Велат гром не удира двапати на исто место. Па, како е можно некој да добие на лотарија не еднаш, не двапати, туку рекордни СЕДУМ пати?

Како да победите на лотарија седум пати

Ова беше реалност за човекот од Флорида, Ричард Лустиг. Во период од две години, седум пати победил на државната лотарија, со вкупен награден фонд од 1.047.060,50 долари. Со оглед на тоа што тој беше натопен во долгови пред неговиот успех на лотаријата, слободно може да се каже дека овие добивки го променија животот.

Овие победи не се случија преку ноќ

Тој играше повеќе од дваесет години пред да постигне успех. Лустиг наведува дека треба да се посветите на победата и да го третирате играњето лотарија како работа - потребно е време и труд.

Лустиг реши да ја објави својата победничка стратегија во својата книга "_Научете како да ги зголемите вашите шанси за победа на лотарија_Овде тој ги изложува алатките што ги развил во текот на годините играјќи лотарија и кои од нив открил дека му помогнале да ги постигне своите цели за победа.

Совети како да победите на лотарија 7 пати

Некои од неговите совети кои се наведени во неговата книга и се фокусираат на ставање на шансите во ваша корист се следниве:

Не купувајте лотарија со пари што ги немате. Лустиг наведува дека никогаш не треба да ги користите сите ваши пари, или на пример, парите за кирија или намирници, на лотарија.

Формирајте синдикат за лотарија. Групирањето со некои пријатели и семејството значи дека можете да купите голема количина билети и да ги зголемите вашите шанси за победа. Сепак, ова ќе значи дека треба да ги поделите паричните награди, но ова е парична награда што можеби нема да ја имате доколку не сте го формирале синдикатот.

Играјте помалку популарни лотариски игри со помалку играчи. Ова ќе значи дека имате помалку конкуренти и ги зголемува вашите шанси за победа. Можете да користите веб-локација како што е lottoranker.com за да ви помогне да ја пронајдете вистинската игра за вас.

Не следете ги гужвите. Како и советот погоре, клучот е да внимавате на помалку популарни игри со помалку играчи. Онаму каде што има огромен џекпот во игра, илјадници луѓе ќе ја играат истата игра, намалувајќи ги вашите шанси за голема победа.

Дали вашето истражување. Погрижете се да истражувате и за игрите што сакате да ги играте и за броевите што сакате да ги користите. Пребарајте какви биле победничките броеви историски и тоа ќе ви даде индикација дали вашите избрани броеви би можеле да бидат победнички броеви. За ова ќе биде потребно време, но секако ќе се исплати и е еден од клучните начини што може да резултира со успех.

Не избирајте брз избор. Наместо тоа, изберете ги вашите броеви, врз основа на вашето истражување на претходно успешни броеви, како што е нагласено погоре. Брзиот избор ќе ви даде бројки засновани на без шема или историја на победа, и поверојатно е дека ќе ви даде последователни броеви, што Лустиг исто така не советува.

Држете се до вашите бројки. Не се откажувајте од вашите броеви само затоа што не сте победиле со нив првиот пат во употреба. Трпението е клучно. Ако прашате многу успешни добитници на лотарија, тие ќе ви кажат дека имаат сет избор на броеви со кои редовно играат. Ако избирате различни броеви секоја недела, вашите шанси за успех се намалуваат. Придржувањето кон истите бројки дава поголеми шанси за успех, особено ако сте ги одбрале врз основа на истражување, бидејќи тие бројки на крајот ќе мора да бидат победнички броеви!

Ако сте редовен играч на лотарија, зошто да не се обидете да ги искористите препораките на Лустиг и да видите дали можете да бидете следниот повеќекратен добитник на лотарија.

Најнови вести

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7

Вести