Најдобрите бонуси и промоции за лотарија

Вести

2022-09-14

Добивањето на лотарија најмногу зависи од среќата. Лотариите имаат различни шанси за добивка, при што ниските награди се релативно полесни за добивање, а џекпотот има најмали шанси за добивка. Давателите на лотарија обично обезбедуваат бонуси и промотивни понуди за да помогнат во амортизирање на ризикот од губење пари. Бонусите и промотивните понуди исто така се удвојуваат како стимулации за привлекување обложувачници да се придружат и постоечките да играат повеќе.

Најдобрите бонуси и промоции за лотарија

Видовите на бонуси и промотивни понуди често се разликуваат кај различни даватели на лотарија. Познато е дека поголемите лотарии нудат поатрактивни бонуси, но тие може да имаат барања кои се попредизвикувачки да се постигнат. 

Затоа, изборот на најдобрата лотарија е од суштинско значење кога сакате да ги максимизирате најдобрите понуди. Идеално, сајтови за рангирање на лото се еден од најдобрите ресурси за избор на најдобра лотарија и добивање на сите други релевантни информации. Според повеќето експерти, некои од најдобрите бонуси и промоции на лотаријата се нагласени подолу.

Понуди за добредојде

На најпопуларните промотивни понуди обезбедени од повеќето онлајн лотарии се добредојдени понуди. Идеално, тие ги поттикнуваат новите обложувачи да купат лотарија и да се запознаат со играта пред да ги ризикуваат своите вистински пари. Сепак, обложувачите обично се обврзани да депонираат средства на нивните сметки на онлајн лотарија за да помогнат да се спречат обложувачите да ја злоупотребат понудата. Сумата на бонусот често е процент од првиот направен депозит, но некои даватели на лотарија нудат фиксен износ.

Бонус кодови

Кодовите за бонуси се промотивни понуди што обложувачите можат да го искористат за да побараат бонус износ поврзан со кодот. Доделениот бонус може да се отклучи само со внесување на точниот код. 

Давателите на лотарија ја претпочитаат оваа опција бидејќи им овозможува да нудат бонуси како стимулации на други платформи. На пример, може да биде ефективна алатка во маркетинг кампањите на социјалните медиуми каде што корисниците ги добиваат бонус кодовите веднаш и можат да ги користат подоцна. Суштинска работа што треба да се забележи е дека кодовите имаат датуми на истекување, по што стануваат неважечки.

Бонуси за упатување

Бонусите за упатување исто така стануваат доста популарни во онлајн лотариите. Тие се однесуваат на бонусите што им се нудат на играчите кога ги упатуваат платформите што ги користат на нови играчи на лотарија. 

Препораките се прават со испраќање кодови за упатување до новите играчи, кои тие мора да ги користат за да се регистрираат за сметката на лотаријата. Бонусот за упатување се заработува откако новиот корисник ќе ги купи првите билети за лотарија и обично е процент од искористената сума. Во некои случаи, бонусот за упатување може да биде одредена сума.

Повторно вчитај бонуси

Бонусите за повторно вчитување не се особено чести на сајтовите за лотарија, но се меѓу најдобрите бонуси во однос на вредноста за играчите. Повеќето даватели на лотарија го нудат само во одредени периоди, обично кога прогресивниот џекпот е сè уште низок и не привлекува многу играчи. Бонусот за повторно вчитување ги охрабрува обложувачите да ги надополнат своите сметки за лото и да купат повеќе билети. Придобивката за обложувачите е дека можат да купат повеќе билети за иста сума. Нешто што треба да се забележи е дека бонусите за повторно вчитување обично се временски ограничени.

Бесплатни билети за лотарија

Промотивните понуди за бесплатни лотарии исто така се сметаат за меѓу најдобрите понуди во онлајн лотариите. Идеално, давателите на лотарија нудат бесплатни билети кои потенцијално можат да доведат до освојување вистински пари. Сепак, бесплатните билети обично се доделуваат на обложувачници кои купуваат повеќе од даден број билети за одредено извлекување.

Експертски совети за користење на бонуси на лотарија

Најочигледниот совет што го нудат експертите за коцкање е дека обложувачите секогаш треба да ги искористат предностите од кој било бонус или промотивна понуда што ќе им се најде, под услов барањата за обложување да бидат реални. Сепак, лотариите не треба да дозволат понудите да влијаат на нивните одлуки, особено во однос на финансиите, со оглед на тоа што не гарантираат победа, без разлика колку се привлечни.

Најнови вести

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7

Вести