Алтернативни начини да ги пронајдете вашите среќни лотариски броеви

Стратегии за лотарија

2023-02-07

Eddy Cheung

Шансите на лотаријата се добро познати на сите. Дури и ако не ги знаете конкретните бројки, сигурно сте слушнале реплики како „поголема е веројатноста да ве погоди гром“. И покрај овој непобитен факт, значителен процент од населението ужива да се обложува на игри на лотарија. Тоа е пријатен начин да се разделите со неколку долари додека мечтаете за тоа како би се променило нечие постоење доколку некој чудесно добие огромно богатство.

Алтернативни начини да ги пронајдете вашите среќни лотариски броеви

За да го зачините вашето искуство со лотарија, освен само да фрлите пари и да изберете билет по случаен избор, можете да пробате неколку „алтернативни“ начини за избирање на вашите броеви. Прочитајте ја оваа статија за да научите како да изберете број на лотарија од се, од ноќното небо до ноќните соништа.

Креативно наоѓање на вашите добитни броеви на лотарија

Еве неколку забавни начини како да ги пронајдете среќните броеви за следното извлекување.

Пронаоѓање на вашите броеви преку вашите соништа.

Да се преправаме дека сте сонувале повторливи соништа за птици на небото. Се чини дека има птици насекаде, без разлика каков е вашиот сон. Дали постои начин да се преведе оваа фантазија во добитни броеви на лотарија?

Еве еден метод што можете да го пробате. Користете го зборот ПТИЦИ, а потоа поврзете ја секоја буква според нејзиниот редослед во азбуката. ПТИЦИТЕ ќе ви добијат: 

Б = 2

Јас = 9

R = 18

D = 4

S = 19

Тоа ќе ви ги даде петте броеви, но обично, лотариите бараат да дадете комбинација од шест. Можеби веќе пет пати сте сонувале за птиците, или секогаш има 20. Во секој случај, тоа ќе ви го даде шестиот и последен број.

Што ако немате нумерички соништа? Дури и ако не го разбирате буквалното значење на симболите на вашиот сон, тој сè уште се обидува да ви каже нешто важно за лотаријата. Следното е добро познат метод за преведување на симболите од соништата во нумеричка форма:

  1. Веднаш снимете ги вашите соништа. Ако сонувавте за куче, запишете го. Можете исто така да снимате други визуелни слики што ве погодуваат во врска со вашите соништа. Сликите од вашето лично искуство исто така може да бидат значајни.
  2. Забележете ги добитните броеви на лотаријата за следното извлекување.
  3. Ако имате друг сон за куче, запишете го и запишете ја следната низа на добитни броеви на лотарија.
  4. Погледнете ги двете комбинации на лото броеви. Некои бројки може да се повторат. На пример, двата победнички броја содржат 9 и 24. Забележете ги овие бројки.
  5. Повторете го овој метод, забележувајќи ги вашите соништа/важни слики и добитните броеви на лотаријата по соништата. Наскоро ќе имате листа на среќни лотарија генерирани од соништата што ќе ги користите на вашиот следен билет. Кога сонот инстинктивно се чувствува како што треба, време е да започнете да ги играте броевите.

Изберете среќни лотарија засновани на нумерологија.

Според принципите на нумерологијата, се смета дека одредени броеви имаат мистериозно значење поради нивните резонантни квалитети. Овие резонанции може да се дешифрираат за да се изберат добитни броеви на лотарија или среќни денови.

Нумерологијата може да се користи во различни контексти за откривање на случајни цифри. За да го илустрирате ова, размислете да направите табела со цифрите од 1 до 9 на врвот и една буква низ секоја колона. Ова значи дека буквата А е еднаква на 1, буквата Б е еднаква на 2, и така натаму. Завиткувајќи уште еднаш по деветтата буква, јас би го направил Ј еднакво 1, К еднакво 2 итн.

Потоа, внесете го вашето име за да добиете еквивалентна нумеричка вредност. Збирот на овие бројки може да даде среќен број. Можете да го направите ова со самогласки, согласки или и двете.

Исто така, можно е да ги вклучите имињата на вашите блиски луѓе, цитати од вашите омилени романи или што било друго што не ви одговара. Истражете неколку пермутации додека не удрите на една што изгледа поволна.

Хороскопите даваат среќни броеви.

Читањето на вашиот дневен хороскоп е фантастично место за гледање ако сакате да добивате броеви на лотарија без да морате самите да правите произволно крцкање броеви.

Се препорачува да играте лотарија во деновите за кои вашиот хороскоп вели дека би биле среќни за вас. Вклучени се и среќни броеви за денот, неделата или месецот. Исто така, важно е да се запамети дека колачињата за среќа често имаат среќни цифри.

Направете ја вашата лична значајна низа од среќни лотариски броеви.

Изборот на среќни лотариски броеви кои имаат значење за вас е уште една вообичаена стратегија пополнување лотарија. Можете, на пример, да ги изберете датумите на вашето раѓање, годишнината од вашата свадба и раѓањето на вашиот сопружник, деца и/или внуци како ваши магични броеви.

Сепак, датумите не се единствените бројки кои имаат значење. Можеби ќе најдете среќа во бројот на домашни миленици или во домашната адреса каде што сте ги поминале годините на формирање. Размислете што прави да се чувствувате добро или што ви носи радост; тоа се среќните бројки на кои треба да се фокусирате.

Во светот на лотаријата, датумите го претставуваат истиот предизвик како и жешките броеви: сите ги играат. Сепак, датумите имаат тенденција да се појавуваат меѓу најиграните лото броеви, па сепак би било вредно да се направи тоа.

Верувајте му на стомакот.

Тоа што вашата потсвест прави кревање тешки понекогаш може да биде забавно. Најдете мирно место за седење со молив и хартија ако сакате да и дозволите на вашата интуиција да ги избере вашите среќни броеви. Исклучете ги сите што ви го одвлекуваат вниманието и дајте му момент да се опушти со затворање на очите.

Потоа, без да ги филтрирате вашите мисли, запишете случајни броеви како што ќе ви паднат на ум. Кога ќе имате доволно, оценете ги и направете го вашиот заклучок. Повторете го процесот додека не најдете комбинација од броеви што ви се допаѓаат.

Ако сакате да бидете уште порандомизирани, чкртајте ги броевите на лист хартија, држете ги очите затворени и оставете го пенкалото да лежи на случаен број. Најдете ги среќниците и означете ги со круг.

Збор на претпазливост во врска со стратегиите за лотарија

Ловот по добитните лотариски броеви може да биде возбудлива авантура. Но запомнете дека, како и секој друг систем на лотарија, тие не го подобруваат вашето шансите да се постигне џекпот.

Математичката веројатност на секој број избран за победник е иста. Овие предлози се само за забава, а минатите резултати немаат никакво влијание врз идните исходи. Играјте одговорно никогаш не ризикувајќи повеќе отколку што можете да си дозволите да изгубите и уживајте.

Обидете се со овие испробани и вистинити методи за тоа како да изберете број на лотарија или научете ги чудните приказни зад некои од најпознатите среќни суеверија.

Најнови вести

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7
2023-08-07

BetGames ја започна својата инаугуративна онлајн лотарија игра Instant Lucky 7

Вести