Општа политика

David O'Reilly
PublisherDavid O'ReillyPublisher

Политика за приватност

Ние, во LottoRanker знаеме дека личните информации на нашите корисници може да биде важно да се соберат, но подеднакво е важно да се заштитат информациите на нашите корисници и да се осигураме дека нивните приватни информации се безбедни. Ние користиме информации само за задолжителни цели.

Сите што ја посетуваат веб-локацијата на LottoRanker прифаќаат да се согласат со нашите услови за услови, приватност и политики за колачиња. Овде можете да дознаете од кои причини ги користиме информациите за нашите посетители.

Корисникот има право да престане да ја користи оваа веб-локација кога корисникот не се согласува со ниту една од нашите политики наведени во нашата Политика за приватност. Го задржуваме правото да ги менуваме нашите политики доколку е потребно. Ние не сме обврзани да ги информираме посетителите на нашата веб-локација за промените на нашите политики, но тие автоматски ги прифаќаат алтернациите со користење на нашата веб-страница.

Политика за колачиња

Нашата политика за колачиња се однесува на нашата главна страница lottoranker.com и сите други домени на LottoRanker поврзани со овој бренд. Ние користиме колачиња само за да се осигураме дека нашата веб-страница работи непречено. Колачињата ние на нашите веб-локации и различни домени не зачувуваме никакви лични информации за некој од нашите корисници. Сепак, нашите корисници имаат право да ги оневозможат колачињата што ги користиме во секое време со нивно исклучување во поставките на прелистувачот. Исклучувањето колачиња може да предизвика проблеми во некои од функциите што ги применивме на нашата веб-локација.

Колачиња кои се користат на оваа страница

Google Analytics - Google Analytics е алатка за маркетинг оптимизација што ја користиме за собирање општи информации за корисниците при посета на нашата веб-страница. Оваа алатка се користи за да се види кои страници ги посетуваат нашите корисници и колку долго остануваат на нашата веб-страница. Google Analytics никогаш не зачувува приватни информации за нашите посетители.

Матомо - Matomo е и алатка за маркетинг оптимизација која е доста слична на Google Analytics. Оваа алатка собира општи информации за нашите корисници што ни помага да ја оптимизираме веб-страницата на LottoRanker.

Други политики

Секогаш внимавајте да споделувате лични информации на оваа или на која било друга веб-страница. Секој вид на податоци обезбедени од корисниците во онлајн ерата стануваат јавна информација. Погрижете се да давате лични информации само на доверливи веб-локации и на луѓе што ги познавате.

Деталите за вашата сметка секогаш треба да бидат безбедни - вашата адреса за е-пошта, лозинка и други детали за најавување. Никогаш не давајте ги вашите детали за најавување на некој што не го познавате или не верувате.

LottoRanker може одвреме-навреме да ви испраќа информации или известувања кои нашите корисници се добредојдени да ги исклучат. Испраќаме известувања само за да ги информираме нашите посетители за новости, нови бонуси, нови даватели на лотарија, промени на нашата веб-страница или нашата политика за приватност.

About the author
David O'Reilly
David O'Reilly
About

Дејвид „LuckyLotto“ О'Рајли, од австралиските брегови кои се бакнуваат со сонце, е мозокот зад LottoRank. Со аналитички ум и срце на коцкар, тој го трансформираше начинот на кој љубителите на лотаријата пристапуваат кон својата страст, нудејќи увид и стратегии како ниедна друга.

Send email
More posts by David O'Reilly