Комплетна листа на 10 Neosurf локации за лотарија 2024

Играчите на онлајн лотарија кои бараат алтернатива за е-паричник можат да го користат Neosurf. Начинот на плаќање првпат се појави во Франција во 2004 година. Но, сега е достапен во повеќе од 40 земји од Канада, Полска, Холандија, Шпанија, Германија, Италија, Белгија, Австрија, Австралија, Африка и ОК. Неосурф им го олеснува животот на играчите на лото, особено на оние кои не сакаат да користат банкарски трансфери и плаќања со кредитна картичка.

Сè што треба да направат е да купат Neocash ваучери од овластени добавувачи и да ги користат на лотарија онлајн. Ова се припејд ваучери кои вообичаено се користат за онлајн купување и коцкање. Над 350.000 корисници го прифатија Neosurf како омилен начин на плаќање.

Комплетна листа на 10 Neosurf локации за лотарија 2024
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer
ResearcherAishwarya NairResearcher

Неосурф депозит на лотарии

Бидејќи повеќе од 20.000 онлајн трговци го прифаќаат Неосурф, не е изненадување што обожавателите на лото го избраа како еден од најдобри методи за депонирање. За разлика од банкарските трансфери, плаќањата на Neosurf се моментални, така што корисниците можат веднаш да почнат да ги играат своите најдобри лото игри.

Откако играчот ќе ја идентификува страницата за онлајн лотарија на Neosurf, тој ќе го најде начинот на депозит наведен меѓу достапните банкарски опции во делот Плаќања/благајна.

Едно од најголемите прашања што ги поставуваат играчите на лото е како да депонираат средства и да подигнат добивки од веб-локација на лотарија со Neosurf. Детали за тоа како да започнете се објаснети подолу.

Како да направите депозит со Neosurf

Прво, клиентот мора да има сметка на Neosurf и да купи однапред пејд кредит од соодветната продавница. Покрај припејд ваучерите, корисниците можат да отворат онлајн сметка на MyNeosurf или да аплицираат за NeoCash MasterCard и да се осигураат дека имаат доволно средства. Овие сметки, исто така, може да се финансираат и да се користат играјте онлајн лотарија.

Отворањето сметка на Neosurf на myNeosurf.com бара полно име, адреса на е-пошта, датум на раѓање и лозинка. Банкарската сметка не е неопходна, затоа на клиентот на Neosurf не му треба директна врска со нивната банка.

Ваучерот Neocash е како книжни пари, па затоа купувачот мора добро да се грижи за него бидејќи е незаменлив. Го содржи PIN-кодот што се бара на местото на лотаријата кога се прави депозит. Како добро правило, препорачливо е да го зачувате PIN-кодот на ваучерот со фотографирање. Онлајн паричникот им помага на клиентите да ги видат своите салда и да ги следат нивните трошоци.

Депонирање средства со Неосурф на локација за онлајн лотарија

Без разлика дали играчот на лотарија користи NeoCash MasterCard или Neocash ваучер, тој нема да плати дополнителна пара за депонирање освен ако тоа не вклучува такса за конверзија на валута. Следниве чекори се неопходни:

а) Отворете сметка за лотарија со реномирана локација и најавете се
б) Пристапете до благајната на страницата и побарајте Neosurf меѓу многуте начини на плаќање
в) Откако ќе кликнете на Neosurf, треба да се појави нов скокачки прозорец
г) На новиот прозорец, внесете го 10-цифрениот PIN од припејд ваучерот или деталите за картичката Neosurf
д) Наведете го износот на депозитот
ѓ) Следете ги упатствата на екранот и потврдете го плаќањето

Трансферот е моментален и бидејќи Neosurf е пријателски за мобилни телефони, играчите на лото може да го завршат горенаведениот процес кога играат лото игри на нивните мобилни гаџети од која било локација. Оние кои ги претпочитаат припејд ваучерите за Neocash треба да изберат вредности на картичката што одговараат на саканиот износ на депозит. Тие доаѓаат во деноминации кои се движат од 10, 15, 20, 30 и 50, па сè до 100 УСД/Евра.

Како да направите повлекување со Neosurf

Досега, ниту еден оператор нема издадено исплати на лотарија со Neosurf. Сепак, на официјалната веб-страница на давателот на плаќања има кратко видео кое ја прикажува можноста за обработка и на депозити и на повлекувања. NeoCash MasterCard работи како и секоја друга кредитна картичка и може да се наполни со пари.

Ова е можно со традиционалните начини на плаќање како директни банкарски трансфери. Ако само сајтовите за лотарија би можеле да го третираат како другите MasterCard, тогаш играчите можат да побараат исплати на лотарија на нивната NeoCash MasterCard. MyNeosurf е едноставно мобилна апликација која е корисна само за купување припејд картички. Ја евидентира историјата на трансакциите, но не може да се користи како самостоен метод за повлекување на a сајт за лотарија.

Од друга страна, практично е невозможно да се повлечат добивките од лотарија со ваучерот Neocash бидејќи тоа е обично еднократна припејд картичка. Ова е најголемиот недостаток на припејд ваучерите, бидејќи тие истекуваат веднаш штом се користат ПИН-кодовите. Но, љубителите на лотото Neosurf ќе најдат подобри алтернативи за заработка, како што се:

1. Кредитни картички

Лотариите на Неосурф обезбедуваат кредитни картички како алтернативни опции за повлекување. Типични примери се Visa, MasterCard, American Express и Maestro. Плаќањата со кредитни картички обезбедуваат врвна безбедност бидејќи се поддржани од безбедносните стандарди на главните финансиски регулатори. Но, изборот на реномирана локација за лотарија е од клучно значење бидејќи коцкањето преку Интернет може да ги изложи информациите за кредитната картичка. Лиценцираната страница има строги правила за приватност; оттука, тие ја одржуваат доверливоста на финансиските податоци на играчите.

2. Интерак

Лото играчите од Канада не треба да се грижат бидејќи повеќето страници со Neosurf исто така ги олеснуваат исплатите на лотаријата Interact. Interac работи како онлајн банка. Тоа е безбедно и брзо.

3. Е-паричници

Трансферот на е-паричник е моментален. Тие се некои од најкористените опции за повлекување на веб-страниците на лотаријата Neosurf. PayPal е попопуларен од Neteller и Skrill, но сите тие ја обезбедуваат толку потребната сигурност кога играте онлајн лото игри. Повеќето електронски паричници бараат од корисниците да се поврзат со картички или банкарски сметки. Тие гарантираат финансиска измама со низок ризик затоа што работат на посебна порта наместо на банкарскиот интерфејс.

4. Директна жица

Вљубениците во лотарија кои не се плашат да ги покажат своите хоби можат да се одлучат за директен жица кога ги уплаќаат наградите на лотаријата. Сепак, овој метод може да биде бавен, главно кога играчот е со седиште во друга земја од давателот на лотаријата. Може да потрае 3-7 работни дена за да добиете уплата.

Безбедност и безбедност во Neosurf

Клиентите можат да се чувствуваат сигурни знаејќи дека Neosurf ги штити нивните финансиски и лични податоци. Бидејќи нема директна врска со банкарска сметка, картичката за ваучер Neocash е идеална опција за анонимни депозити на лотарија. Банкарската сметка не е задолжителна кога отворате сметка, така што играчите немаат што да се грижат за откривање на нивните банкарски ингеренции.

Секој пат кога некој прави депозит со кредитна картичка на лото-локација, тој мора да ги достави своите лични податоци и бројот на картичката. Измамниците кои сакаат инвазија на коцкарски платформи можат да украдат такви информации. Многу коцкари изгубиле пари и едвај го сфаќаат тоа додека не го проверат својот кредитен извештај. Финансиските загуби може да изнесуваат илјадници долари во зависност од лимитот на кредитната картичка, што доведува до циклус на долг.

Корисниците на Neosurf имаат среќа бидејќи нивните банкарски акредитиви остануваат приватни. Чувствителните податоци не се чуваат на ваучерот, така што клиентот е секогаш заштитен од кражба на идентитет. Дури и во најлошото сценарио кога е украдена ваучер-картичка Neochash, сопственикот само ќе го изгуби однапред платениот кредит, кој истекува по употреба.

Опции за поддршка на клиентите во Neosurf

Клиентите може да се соочат со проблеми со користење на Neosurf картичките, каде што е корисна поддршката за корисници. Понекогаш, нивните картички не функционираат или плаќањето трае подолго од вообичаеното за да се појави по депонирањето средства на сметка на лотарија.

Исто така, може да дојде до спор со клиент и трговец, а корисникот е принуден да контактира со Neosurf. Без разлика на причината, добро е да се знае кој канал за комуникација е достапен во Neosurf. Одделот за грижа за клиенти гарантира дека клиентите се згрижени преку:

  • Разговор во живо
  • Е-пошта: support@neosurf.com.
  • Телефонски број: 33 899 03 03 03
  • Формулар за контакт преку Интернет
  • Страница за ЧПП

Бидејќи Neosurf е глобален, клиентите можат да го користат својот претпочитан јазик кога зборуваат со агенти за поддршка на клиенти преку телефон. Разговорот во живо се наоѓа во долниот десен агол на нивните веб-страници. Тоа е удобен систем за пораки каде што корисниците ги внесуваат нивните имиња, адреси на е-пошта и прашања и чекаат одговори. Тие исто така можат да поставуваат датотеки за дополнително да ги објаснат своите грижи.

Клиентите треба да ја користат онлајн формата за контакт кога имаат конкретни прашања кои не се опфатени на страницата со ЧПП. По пополнувањето на адресата на е-пошта, телефонскиот број и барањето, агентите на Neosurf ќе одговорат во рок од 24 часа.

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
About

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)