Резултати

Резултатите од лото се дел од патувањето на играње лотарија. И покрај тоа што не е крајот на патот, тоа е дефинитивно највозбудливиот дел од процесот. Резултатите од Лото ги покажуваат најновите бројки кои биле извлечени за одредено лото. Ако игравте на лото и извлечените броеви се поклопуваат со вашите избрани броеви, вие добивате! Затоа е важно да се знаат свежите резултати од лото кога станува збор за игрите на лотарија. Овде ви ги даваме најновите податоци за најновите цртежи.

Видете ги сите резултати од онлајн лотариите како: Кеш за живот, Ел Гордо, Еуроџекпот, Еуромилионс, Лото 6/49, МегаМилиони, Мега-Сена, ОЗ Лото, Пауербол, СуперЕналото
Среќно и се надевам дека тоа е вашиот среќен ден!

 Резултати на Mega Millions

Мега Милиони е една од најголемите и најпопуларните лотарии во Америка. Се нуди во 45 американски држави, а исто така и на американските Девствени острови и округот Колумбија. Лотаријата, управувана од конзорциум од 12 лотарии, рекламира минимум џекпот од 40 милиони долари, кој се исплаќа во 30 годишни инструменти кои растат за 5% секоја година. Ова не важи ако опцијата за готовина ја избере победникот.

Прикажи повеќе..
Лото 6/49 Резултат

Лото 6/49 е најдобрата модерна лотарија во Канада. Тој беше воведен во 1982 година од страна на Интерпровинциската лотарија корпорација, тело кое ја администрира до денес. Тоа беше првата канадска лотарија која им овозможи на ловците на среќа сами да избираат броеви. Моделот подоцна беше прифатен од сите други национални лотарии.

Прикажи повеќе..
Резултат на El Gordo

Ова можеби не е првичното име што некој го спомнува кога ќе го прашаат за големи лотарии, но тоа ќе биде првото име на кое некој во Шпанија ќе помисли. Ова е најголемата лотарија во светот во однос на вкупните исплатени парични награди. Ел Гордо значи „дебелиот“. Ова започна како прекар за првата (најголемата) награда, но подоцна стана референца за целата лотарија.

Прикажи повеќе..
Резултат на EuroJackpot

Ова е џекпот на група од 18 земји што се игра преку границите на сите овие земји. Воведен е во 2012 година и продолжува да привлекува интерес од се повеќе земји во Европа. За да ја добијат оваа лотарија, играчите треба да одберат пет точни избори од тенџере со 50 и два дополнителни броеви од друга лотарија.

Прикажи повеќе..
Резултат на EuroMillions

EuroMillions е транснационална лотарија која обединува играчи од десет европски земји. Беше лансиран на 7 февруари 2004 година. Франција, Шпанија и Велика Британија учествуваа во првото извлекување шест дена подоцна. Останатите членови се приклучија на ждрепката што се одржа во октомври истата година.

Прикажи повеќе..
Резултат на Mega Sena

Мегасена е бразилско лото кое им овозможува на играчите избор од 60 броеви. Победниците со сите шест броеви добиваат џекпот. Понатаму, победата со пет броеви се нарекува „Квина“, а победата со четири броеви е „Квадра“. Мегасена се извлекува два пати неделно во среда и сабота. Тоа е популарно лото добро познато по поголеми шанси и евтини билети.

Прикажи повеќе..
Резултат на OZ Lotto

Оз Лото е огромна национална лотарија во Австралија. Тоа е администрирано од Lotterywest во Западна Австралија и Tatts Group во остатокот од земјата. Оваа популарна лотарија постои од 1994 година. Лотаријата растеше и во бројот на играчи и во големината на џекпот со текот на времето. Билетите се продаваат по пријателски 1,10 долари плус провизија на агентот.

Прикажи повеќе..
Резултат на Powerball

Ова е една од најомилените американски лотарии достапна во 45 држави. Се игра и во областа Колумбија, Американските Девствени Острови и Порторико. Него го води непрофитното тело Здружение на повеќедржавни лотарии. Лотаријата започна во 1992 година. Тогаш, ждрепките се случуваа двапати неделно.

Прикажи повеќе..

Резултат на SuperEnalotto