Резултат на OZ Lotto

Оз Лото е огромна национална лотарија во Австралија. Тоа е администрирано од Lotterywest во Западна Австралија и Tatts Group во остатокот од земјата. Оваа популарна лотарија постои од 1994 година. Лотаријата растеше и во бројот на играчи и во големината на џекпот со текот на времето. Билетите се продаваат по пријателски 1,10 долари плус провизија на агентот.

Лотаријата бара од играчите да извлечат девет броеви од тенџере со 45. Џекпотот (прва дивизија) се добива со усогласување на седум броеви од извлекувањето. Дополнителни награди се добиваат кога некој има соодветни броеви кои не се доволни за да се добие џекпот плус дополнителните броеви (преостанатите два од деветте избори).

Извлекувањето на Оз Лото се врши секој вторник во точно 20:30 часот AEST. Добитниците на џекпот ја делат наградата, која започнува од 2 милиони долари и може да достигне над 50 милиони долари.

Flag

Врвни казина

mk Country FlagCheckmark

TheLotter

mk Country FlagCheckmark
BonusМесечни белешки!
Show less...Прикажи повеќе
Добијте го бонусот
 • ВИП клуб попуст
 • Повеќејазичен
 • Достапна е светска лотарија
Show less...
Прикажи повеќе
 • ВИП клуб попуст
 • Повеќејазичен
 • Достапна е светска лотарија

TheLotter, број на лиценца: MGA/CRP/402/2017, е во сопственост и управувана од Lotto Direct Limited, регистарски број: C77583. Оваа компанија е лиценцирана и регулирана од страна на Органот за игри на среќа на Малта. Ова значи дека владата на Малта внимава на TheLotter за да се увери дека сите нејзини операции се легални и над одборот. Основана во 2002 година, TheLotter е независна услуга за купување билети, со над 20 меѓународни канцеларии.

  Обезбедувачот на онлајн лотарија е основан во 2016 година и е во сопственост и управуван од Lottomatrix Ltd., британска корпорација. Тој е лиценциран од Комисијата за коцкање на Обединетото Кралство со регистарски број C73232 во Обединетото Кралство.

  Bonus50 бесплатни вртења со депозит
  Show less...
  Прикажи повеќе

   AgentLotto, компанија број 157283, е меѓународно лиценцирана услуга за коцкање. Платформата им овозможува на играчите да купуваат билети за државни лотарии во различни земји. AgentLotto е бренд на Agento NV, официјално регистриран во Abraham de Veerstraat 9, Курасао. Како сопственик на AgentLotto, Agento NV, работи според лиценца издадена од Владата на Курасао, под-лиценца број GLH-OCCHKTW0705252017. Лиценцата му дозволува на Agento NV да врши каква било активност поврзана со лотарии десет години откако AgentLotto започна онлајн.

    LotteryWorld, лиценца број 153264, е јавно друштво со ограничена одговорност според законот Курасао. Тоа го олеснува купувањето на лотарија преку Интернет. LotteryWorld е основан во Курасао, со регистрирани канцеларии на булеварот Emancipatie 31, Вилемштад.