Bingo 5 Results

Јапонија има неколку лотарија игри; најпопуларниот е Бинго 5. Извлекувањето за ова се одвива само еднаш неделно, во среда во 20 часот. Играчот избира збир на броеви од поширок опсег, како и за повеќето лотарии низ светот.

Билетите се пуштени во продажба до кратко време пред извлекувањето, а потоа продажбата повторно започнува по завршувањето на извлекувањето. Тие може да се купат преку трговците на мало и преку Интернет.

Резултатите може да се видат на телевизија, но тие се објавени и на интернет набргу откако ќе се потврди ждрепката. Играчот кој верува дека освоил награда може да го провери својот билет кај продавачот ако го купил лично, но ако го купил преку Интернет, проверката е автоматска.

Помалите награди се плаќаат преку трговецот на мало или директно онлајн, но треба да се поднесе барање за поголема награда.

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
About

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)