Magnum 4D Results

Оваа игра се игра низ Малезија, а исто така и во Сингапур. Играчот избира четирицифрен број; ова може да биде нешто помеѓу 0000 и 9999. Има 23 различни четирицифрени броеви кои се извлекуваат на лотаријата. Играчот мора да одговара на четири цифри за да освои награда.

Броевите треба да бидат по ист редослед како на нивниот билет. Наградите се секогаш исти, а бројот на продадени билети не прави разлика во однос на наградата. Истото важи и за бројот на победници; ова нема да ја намали вредноста на наградите.

Извлекување има секоја среда, сабота и недела во 19 часот во Малезија, по локално време. Резултатите се објавуваат веднаш на неколку веб-локации за играчите да можат веднаш да дознаат дали нивниот тикет е добитник. Потребно е да имате најмалку 21 година за да учествувате.