On Numara Results

On Numara е една од најпопуларните лотарии во Турција, а играчите можат да купат билети за извлекувањата што се одржуваат секој понеделник и петок. Извлекувањето се врши во 20 часот, а ова може да се погледне онлајн. Сепак, резултатите се објавуваат речиси веднаш на неколку различни веб-страници.

Извлекувањето вклучува броеви од еден до 80, а играчот ќе треба да избере 22 од овие броеви. За да освои џекпот, играчот ќе треба да одговара на сите броеви. Шансите за освојување на главниот џекпот се неверојатно високи, особено кога се споредуваат со лотарии во други земји.

Оние кои веруваат дека освоиле награда ќе треба или да ја побараат кај продавачот ако е помала награда или преку операторот ако ја освоиле главната награда за џекпот. Поголемите награди може да потрае кратко време пред да бидат исплатени.