Pick 3 Lottery Results

Pick 3 е популарна игра со државна лотарија која се игра во Белгија. Се извлекува секој ден во неделата во 20 часот по UTC. Внесувањето чини 1 € и може да се игра на ПОС или онлајн од играчи внатре и надвор од Белгија. Играчите едноставно избираат три од збирот од нула до девет броеви и ја избираат опцијата за игра што сакаат да ја играат. Џекпотот од 500 евра се плаќа за правилно совпаѓање на сите три цифри по редоследот на извлекување.

Ждрепката се емитува во живо на ТВ, или играчите можат да ги видат резултатите на онлајн страница. Играчите со билети можат да ги скенираат своите билети на ПОС за да видат дали победиле. Играчите треба да го потпишат задниот дел од нивните билети за да избегнат некој друг да го потпише и да ја бара наградата за себе. Наградите мора да се подигнат во рок од 20 недели од извлекувањето. Наградите се плаќаат само како паушални суми и се ослободени од данок.

Flag

No matches found, please try:

mk Country FlagCheckmark

1xBet

mk Country FlagCheckmark
Show less...Прикажи повеќе
Добијте го бонусот
  • Високо ролери казино
  • Се играше во многу земји
  • Најдобар избор на облози
Show less...
Прикажи повеќе
  • Високо ролери казино
  • Се играше во многу земји
  • Најдобар избор на облози

Кога станува збор за наоѓање пригоден начин за играње игри на лотарија онлајн, 1xBet е местото каде што треба да одите! 1xBet е добро воспоставен Лотарија што е основан уште во 2011 . Оттогаш, тој се здоби со позитивна репутација дека е доверлив и доверлив, нудејќи голем избор на игри, низа опции за плаќање и пријателски тим за услуги на клиентите. Ќе најдете сè што ви треба на оваа веб-локација за да уживате во одлично искуство со игри на лотарија преку Интернет.

    Кога станува збор за наоѓање пригоден начин за играње игри на лотарија онлајн, Lucky Bird Casino е местото каде што треба да одите! Lucky Bird Casino е добро воспоставен Лотарија што е основан уште во 2017 . Оттогаш, тој се здоби со позитивна репутација дека е доверлив и доверлив, нудејќи голем избор на игри, низа опции за плаќање и пријателски тим за услуги на клиентите. Ќе најдете сè што ви треба на оваа веб-локација за да уживате во одлично искуство со игри на лотарија преку Интернет.