Benard Maumo

Најдобрите бонуси за добредојде со платежна картичка за играчите на онлајн лото во мај 2023 година
2023-05-09

Најдобрите бонуси за добредојде со платежна картичка за играчите на онлајн лото во мај 2023 година

Платежните картички како Amex, Visa и Mastercard се веројатно најприфатените банкарски опции во iGaming. Но, наоѓањето на идеален бонус за добредојде на регулираните локации за коцкање со лотарија може да се покаже како предизвик. Затоа овој пост ги истражуваше првите три бонуси за добредојде на лотарија за депозити на платежни картички во мај.

Натпреварувајте се за кул награди на турнирот во лотарија на казиното Lucky Bird
2023-05-02

Натпреварувајте се за кул награди на турнирот во лотарија на казиното Lucky Bird

Дали сте љубител на играње онлајн лотарии? Тогаш мора да знаете колку предизвикувачки може да биде да најдете турнир на лотарија. Поради оваа причина, треба да го чувате тука, бидејќи LottoRanker ќе ве запознае со некои од највозбудливите неделни лотариски турнири на кои треба да се придружите. Прегледот оваа недела ќе го отпакува тековниот турнир Golden Reels во казиното Lucky Bird.