Eddy Cheung

Идеи за стратегија за лотарија што може да работат за вас
2023-02-21

Идеи за стратегија за лотарија што може да работат за вас

Поверојатно е да ве погоди метеор или да освоите Оскар отколку да имате среќа на лотарија. Сепак, милиони луѓе сè уште брзаат да купат лотарија секоја година, надевајќи се дека нивниот број ќе биде извлечен како голем добитник.

Алтернативни начини да ги пронајдете вашите среќни лотариски броеви
2023-02-07

Алтернативни начини да ги пронајдете вашите среќни лотариски броеви

Шансите на лотаријата се добро познати на сите. Дури и ако не ги знаете конкретните бројки, сигурно сте слушнале реплики како „поголема е веројатноста да ве погоди гром“. И покрај овој непобитен факт, значителен процент од населението ужива да се обложува на игри на лотарија. Тоа е пријатен начин да се разделите со неколку долари додека мечтаете за тоа како би се променило нечие постоење доколку некој чудесно добие огромно богатство.

Кено - Што е тоа и како го играте?
2023-01-17

Кено - Што е тоа и како го играте?

Што мислите, која е играта на лотарија која добива најмалку внимание што го заслужува? Има многу играчи кои би рекле кено.