Ethan Tremblay

Како даноците можат да влијаат на вашите добивки од лотарија
2023-02-14

Како даноците можат да влијаат на вашите добивки од лотарија

Многу луѓе би се сметале за исклучително среќни доколку добијат на лотаријата и би можеле да го уплатат својот билет. Запомнете дека даноците и другите трошоци може да ви ја намалат заработката, затоа не почнувајте да живеете висок живот сè уште.

Крајниот водич за онлајн лотарија од 2023 година
2023-01-31

Крајниот водич за онлајн лотарија од 2023 година

Уште во античка Кина, каде што играта Кено имаше слична цел, лотариите беа популарен начин за зголемување на државниот приход. Лотаријата, во својата најкласична форма, подразбира купување билет пред да се изберат сет нумерирани топчиња по случаен избор од извлекувањето.

Картички за гребење или лотарија: кој е подобар облог
2023-01-10

Картички за гребење или лотарија: кој е подобар облог

Дали некогаш сте се запрашале дали картичките за гребење или лотаријата нудат подобри шанси? Картичките за гребење се пријатни и може да се добијат без да потрошите ништо. Тие се игри на среќа, па затоа многумина претпочитаат игри засновани на вештини, особено онлајн.