Katrin Becker

Практичен водич за победници на EuroMillions
2023-03-28

Практичен водич за победници на EuroMillions

Лотаријата EuroMillions е глобален феномен и круна на европската индустрија за коцкање. Играчите во оваа лотарија ширум Европа можат да влезат за само две евра, со главната награда вредна 190 милиони евра.

433 џекпот добитници во едно извлекување на лотарија - Дали е тоа неверојатно?
2023-03-14

433 џекпот добитници во едно извлекување на лотарија - Дали е тоа неверојатно?

Извештаите дека 433 лица на Филипините ја освоиле големата награда на лото поддржано од владата, во вкупна вредност од 236 милиони пезоси (околу 4 милиони американски долари), предизвикаа повеќе од неколку луѓе да застанат во намерата.

Дали треба да ангажирате адвокат за лотарија ако победите на лотаријата?
2023-02-28

Дали треба да ангажирате адвокат за лотарија ако победите на лотаријата?

Ако сакате да го освоите лотото, можеби ќе верувате дека најтешкиот избор ќе биде прво да одредите што да купите со вашите добивки. Но, факт е дека ќе ви треба помош за да заштедите колку што е можно повеќе пари за подоцнежна употреба. И првото нешто што треба да направите за да ја стекнете таа помош е да повикате адвокат за лотарија.

Паметни начини да ги потрошите вашите добивки од лотарија
2023-01-24

Паметни начини да ги потрошите вашите добивки од лотарија

Што би било првото нешто што би го добиле ако го освоите џекпотот утре? Таа луксузна чанта или пар патики на кои сте обрнале внимание, или бегство до локацијата од соништата?