Fast Payout Casinos

FastPay е платформа за онлајн плаќања која им овозможува на корисниците да тргуваат, плаќаат и примаат пари. Тој е еден од најбрзите и најзгодните начини на плаќање што ги лансираше компанијата за комуникации Next-Generation со седиште во Курдистан во 2017 година. Тој е водечки мобилен паричник што се користи за депозити на места за коцкање во Ирак.

FastPay се користи за купување во физички и онлајн продавници и трансфер на пари, како и за купување лото билети. Поради различните придобивки, овој мобилен паричник постигна широко распространето препознавање меѓу ирачките играчи на лото. Единствениот недостаток е тоа што FastPay во моментов е ограничен само на ирачки обложувачи. Главната причина е што процесот на регистрација бара од корисникот да има ирачки број на мобилен телефон.

Како да направите депозит со Fastpay

Како да направите депозит со Fastpay

Како такво, неговото користење надвор од Ирак е предизвик. Но, компанијата работи на изнаоѓање решение за значаен влез на глобалниот пазар на коцкање. Обложувачите обично вчитуваат готовина на нивните паричници FastPay преку банкомати на DenizBank, кредитни картички или банкарски трансфери. DenizBank е водечки снабдувач на FastPay плаќања од банкомати, иако небанкарските клиенти можат да ја користат услугата и преку мобилната апликација.

Во моментов има многу малку локации кои прифаќаат депозити на FastPay, но во иднина, најверојатно ќе се појават повеќе онлајн лото платформи со FastPay како што се развива индустријата за онлајн коцкање. Обложувачите мора прво да утврдат дали нивната омилена локација за лотарија прифаќа FastPay пред да продолжат со плаќање.

За да се потврди ова, играчите треба да разговараат со агент за услуги на клиентите. Пред депонирање на а сајт за лотарија онлајн што прифаќа FastPay, корисниците мора да ја преземат апликацијата FastPay и да се регистрираат за бесплатна сметка. Потоа треба да се погрижат да има доволно средства на сметката за покривање на депозитот.

FastPay е многу флексибилно плаќање и неговите корисници можат да го потврдат тоа. Може да се поврзе со банкарска сметка, особено за оние кои се членови на ДенизБанк. Оваа опција за плаќање е подружница на турска DenizBank во Истанбул. Банкарската сметка е поврзана со FastPay преку кредитна картичка или преку делот „испрати пари“ од банкарски трансфер.

Како да направите депозит со Fastpay
Процесот на депонирање

Процесот на депонирање

Постапката за уплата со овој метод не се разликува од другите е-паричници методи на депонирање на пазарот.

 1. Играчот се најавува на страницата за лотарија FastPay со корисничко име и лозинка
 2. Тие одат во делот за банкарство или благајна и избираат FastPay како опција за депозит
 3. Следно е внесување детали за сметката FastPay (број на мобилен и лозинка)
 4. Обложувачот потоа го одредува износот на депозитот
 5. Тие мора да ги следат упатствата на страницата и да го потврдат депозитот

Друг поволен аспект на FastPay е тоа што им овозможува на оние кои не се членки на банката да прават депозити преку мобилната апликација. Апликацијата е достапна и за корисниците на Android и iOS. Дополнително, овој метод нема ограничувања за депозит.

Обложувачите можат да депонираат до максималниот лимит што го дозволуваат нивните сајтови за онлајн лотарија. Лотариите често имаат флексибилни ограничувања за депозити кои се движат од, на пр., 10 долари за обични играчи и до 5.000 долари за високи ролки. Клиентите имаат среќа да ги постават дневните лимити за депозит преку нивните FastPay сметки, а со тоа практикуваат одговорно коцкање.

Процесот на депонирање
Како да направите повлекување со FastPay

Како да направите повлекување со FastPay

За да се обезбеди непречено повлекување на добивките, веб-локацијата за онлајн лотарија со FastPay ќе наметне различни услови. Поголемиот дел од локациите за лотарија имаат минимален и максимален праг за повлекување.

Исто така, постои ограничување за тоа колку награди може да се добијат за еден ден или една недела. Добар пример е веб-локацијата за лотарија која овозможува исплати четири пати неделно од најмалку 50 долари и до 10.000 долари. За да побарате исплата, сметката на играчот мора да има освоено најмалку 50 долари.

Мобилните телефони се корисни при повлекување на Android и iOS. Нешто што вреди да се напомене е дека играчите можат да ги наплатат своите добивки само со опцијата за плаќање што ја користеле при уплатата. На пример, ако клиентот користи друг начин за депонирање, нема да му биде дозволено да користи FastPay за повлекување.

Како да направите повлекување со FastPay
Процесот на повлекување

Процесот на повлекување

Периодот на обработка на повлекување варира од една до друга локација за онлајн лотарија. Важно е да се напомене дека секоја локација за лотарија има единствена процедура за справување со повлекувања. Сепак, основните чекори се идентични за речиси сите онлајн лотарии. Основниот процес е како што следува.

 1. Откако ќе се најавите на страницата за лотарија каде што е регистриран, корисникот се упатува на страната на благајната
 2. Корисникот продолжува да избира начин на плаќање и, во овој случај, FastPay, да бара повлекување
 3. Клиентот потоа го внесува бројот на мобилниот телефон поврзан со неговата FastPay сметка
 4. Потоа ја пополнуваат сумата за повлекување
 5. На сајтот за лотарија ќе му треба доказ дека презентираните информации му припаѓаат на легитимниот сопственик на сметката
 6. Трансферот се врши веднаш откако веб-страницата ќе го потврди идентитетот на играчот

Најдобрите сајтови за лотарија FastPay обезбедуваат бесплатни исплати на лотарија. Меѓутоа, ако обложувачот сака да повлече повеќе од максималниот дозволен износ, можеби ќе треба да плати доплата.

Процесот на повлекување
Безбедност и безбедност во FastPay

Безбедност и безбедност во FastPay

Безбедноста мора да се земе предвид секогаш кога се вклучени средствата и доверливите податоци на клиентите. Клиентите мора да бидат уверени дека нивните средства нема да бидат компромитирани или дека личните информации нема да бидат протечени. Според паричникот FastPay, тој користи најстроги безбедносни мерки, шифрирање и методи за заштита на податоците.

Со протоколот HTTPS (шифрирање SSL), сите веб-платформи и мобилни апликации на FastPay се безбедни. Паричникот е исто така сертифициран (PA-DSS), што ја зајакнува безбедноста на корисничките податоци и трансакциските информации. За да се избегнат какви било прекршувања на податоците, веб-локацијата користи заштитен ѕид секогаш кога се случува финансиска трансакција. Заштитните ѕидови ретко се пробиваат од хакери или кој било друг злонамерен корисник кој сака да изврши измама.

Силна лозинка, отпечаток од прст и отпечаток од лице се користат за заштита на сметката FastPay. Таквите податоци се собираат од клиентот за време на процесот на регистрација. Биометриските компоненти се единствени меѓу корисниците и не можат да бидат лажни од измамници, особено отпечатокот од прст и отпечатокот од лицето.

Измамниците може да користат и лажни телефонски броеви и е-пошта за кои се тврди дека се дилери на FastPay. Клиентите треба да бидат свесни дека FastPay контактите се прикажани на нивната официјална веб-страница. Секогаш кога друга е-пошта или телефонски број доаѓа до клиентите, FastPay предупредува дека таквите обиди треба да се игнорираат и веднаш да се пријават.

Безбедност и безбедност во FastPay
Опции за поддршка на корисници на Fastpay

Опции за поддршка на корисници на Fastpay

Претставниците на клиентите се лицето на компанијата, така што нивната комуникација мора да биде многу ефикасна. Клиентите секогаш го бараат најдоброто решение за предизвиците со кои се соочуваат.

За среќа, професионалците за поддршка на FastPay го користат народниот јазик на клиентот за да ги поедностават техничките термини. Тие нудат деноноќен пристап до нивната доверлива помош. Следниве методи може да се користат за контактирање на персоналот за поддршка:

 • Локален телефонски број (0662310000)
 • Е-пошта (info@fast-pay.cash)
 • Формулар за контакт

Давателот на плаќање мора да нагласи одлична услуга за клиентите. Како што рече, FastPay има љубезни претставници за грижа за клиентите. Поради беспрекорната услуга за клиентите, компанијата успеа да расте со задржување на лојални клиенти. Поддршката на клиентите го вклучува и делот ЧПП, кој опфаќа генерички одговори на најчесто поставуваните прашања.

Клиентите се охрабруваат да се консултираат во делот ЧПП за инструкции како да решат помали проблеми дури и пред да го повикаат персоналот за поддршка. Алтернативно, корисниците можат да пополнат формулар за контакт со нивните имиња и адреси на е-пошта. На тој начин, агентите за грижа за корисници ќе имаат лесно време да ги решат проблемите поврзани со плаќањето и другите технички прашања.

Опции за поддршка на корисници на Fastpay